SITES IN&OUT OF THE BOX

BLANKESTIJN ADVOCATEN

Naast Hengelo heeft Blankestijn Advocaten een nevenvestiging in Hardenberg, waar cliënten op met name het gebied van het familierecht  terecht kunnen bij onze scheidingsadvocaten en mediators. Ook op andere rechtsgebieden kunt u bij onze advocaten in Hardenberg terecht.

SMID ACCOUNTANTS

Smid Accountants zorgt ervoor dat jouw bedrijfs-, salarisadministratie, accountancy en (belasting)advies in goede handen is. Met het team zorgen zij ervoor dat jouw financiële situatie transparant is middels digitaal maatwerk. Bij Smid zit je goed!

GBCONCEPT

Kleuren, materialen en mooie stoffen, dat is haar grote passie. Zij wil klanten verrassen met een interieur dat perfect in balans is, persoonlijk is en helemaal in de smaak valt. 

GBCONCEPT voor een interieur die past als een jas.

SMID RAADGEVERS

Schakel ons in zodat jij je kunt focussen op datgene waar jij het beste in bent:, ONDERNEMEN!

ALL 4 BEAUTY

Bij All 4 Beauty zult u verbaasd staan van de luxe, rust en gezelligheid die de salon uitstraalt. Ik biedt vele mogelijkheden zoals  schoonheidsbehandelingen, pedicure, massage en gellak. Op deze site zult u uitgebreide informatie vinden over de opties die er zijn.

STAP VOOR STAP UITVAARTBEGELEIDING

Iedere uitvaartbegeleider heeft een eigen werkwijze. Het is belangrijk dat u een uitvaartbegeleider kiest die bij u past. Ik werk vanuit mijn kennis maar ook zeker vanuit mijn gevoel, aanvoelen wat er niet gezegd wordt en luisteren tussen de regels door.

PELS EN PLUIM HARDENBERG

Pels en Pluim is een kleindiervereniging, een vereniging voor mensen die zich bezighouden met het houden en / of fokken van de volgende diergroepen: konijnen, cavia’s, kleine knagers, grote hoenders en dwerghoenders, sierduiven en sier- en watervogels.

Nieuws, activiteiten en historie van deze vereniging is op deze website  te vinden.

 ONDERNEMERSHUIS VECHTDAL

Het Ondernemershuis is de verbindende plek in het Vechtdal voor succesvolle ondernemers. Met een compleet aanbod aan kennis en informatie op het gebied van innovatie, onderwijs en financiering ondersteunt het Ondernemershuis u bij het vergroten van uw zakelijke succes. 

Het Ondernemershuis, voor en door alle ondernemers.

ERVE ‘T HACHT

Welkom op Erve ’t Hacht, ons boerenbedrijf waar we sinds najaar 2012 mogen wonen en werken. Een prachtplek! Het bedrijf is helemaal nieuw opgebouwd, en ademt toch een warme en eigen sfeer. 

Erve ‘t Hacht vormt met uiteenlopende gebouwen als een B&B, atelier, jongveestal, werktuigenschuur en woning een mooie eenheid. 

^ TERUG NAAR BOVEN ^