OLBO maakt uw website op maat

Je podium of zelfs verkoopkanaal naar buiten, dat is de functie van je website. De ene website is de andere echter niet. Maatwerk is vaak de oplossing. Bij OLBO krijgt u uw website op maat, passend bij uw wensen. Of het nu business to business is, gericht op informatieverstrekking of als webshop fungeert. Wij willen van u weten welk doel de site heeft en wie de doelgroep is. Op basis daarvan ontwerpen wij een site die bij uw bedrijf past en die het ideale podium voor uw publiek is.

Responsive voor elk device

De techniek achter de website maakt het verschil tussen een succesvolle of weinig aangeklikte site. De website moet zich bijvoorbeeld aanpassen aan de schermresolutie van de gebruiker. Onze functionele designs worden ontwikkeld voor desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons. Hierdoor wordt elke gebruiker op dezelfde manier bediend met een passend ontwerp. OLBO heeft deze expertise in huis.

Beheer uw eigen site

Gemak en gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijk voor ondernemers. OLBO werkt met een eenvoudig te beheren Content Management Systeem (CMS). Een CMS geeft u de mogelijkheid om met uw eigen inloggegevens de content van de website (teksten en afbeeldingen) zelf aan te passen. Dat scheelt u tijd en geld. Mocht u er niet uitkomen, dan bieden wij u de helpende hand.