LET OP > GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

TIJDENS DE VAKANTIEPERIODE

Maandag t/m Vrijdag 

8.30 – 15.00 uur

 

eigen boek maken

Wilt u uw eigen boek maken?

huisstijl update

Is uw huisstijl toe aan een update?

site responsive

Is uw site responsive?

geboortekaartje

Op zoek naar een origineel geboortekaartje?

belettering

Uw pand voorzien van belettering?

BEACHFLAGS

Dankzij de geweldige beachflags kon iedereen van de ‘CBS de Ichthus’ tijdens de avond4daagse de drinkpost vinden.

 

TAPE

Val op door gebruik van je huisstijl op bijzondere producten > ook Olbo!

DOEK

De muur opgevrolijkt bij Olbo..
Het doek wordt in een frame gespannen en ziet er daardoor super strak uit. Dit is een makkelijke oplossing om een ‘saaie muur op te leuken’ en het doek kan ook nog eens snel vervangen worden door een ander beeld. Nieuwsgierig? Kom gewoon een keer langs om het te bekijken..

 

FOLDERS

Camping ’t Veld > bedankt voor de TE GEKKE opdrachten. Folders, prijslijsten en een compleet nieuwe plattegrond zijn er gemaakt. We konden hier al onze creativiteit in kwijt en we zijn dan ook trots op het eindresultaat!!

PLATTEGROND CAMPING

Camping ’t Veld > bedankt voor de TE GEKKE opdrachten. Folders, prijslijsten en een compleet nieuwe plattegrond zijn er gemaakt. We konden hier al onze creativiteit in kwijt en we zijn dan ook trots op het eindresultaat!!

HUISSTIJL

Voor Advieskantoor van Velsen de huisstijl mogen ontwerpen #logo#briefpapier #enveloppen #visitekaartje #folder

KLOK | BORD

Tip > Klok met bedrijfslogo!

THUMBS UP!

THUMBS UP! Letterlijk, figuurlijk, groot & klein! 450 duimpjes voor de Gemeente Hardenberg gemaakt. Een eigentijdse manier om elkaar te motiveren op de werkvloer. Veel plezier met het uitdelen en ontvangen van alle likes!

DOMING STICKERS

Doming stickers gemaakt voor Pacton! Voorzien van een harslaag > daardoor kras en slijtagebestendig!! Voor binnen én buiten. Mooi spul

ONTWERP LOGO | HUISSTIJL

Wat hebben we toch een mooi vak! Nieuw logo & huisstijl >>

WEBSITE

>>> Ook hebben we de website mogen maken voor GBCONCEPT. Check de site > https://www.gbconcept.nl

KEYCORDS

Reclame maken? Hiermee kan het ook!

LOGO | HUISSTIJL

Voor Argeloos Bewegen het logo en de huisstijl ontworpen. Ook toe aan een vernieuwde uitstraling of een hele nieuwe huisstijl? Kom eens langs en laat u verrassen door onze vormgevers!

 

FLYERS

Flyers voor Argeloos Bewegen!

LOGO | HUISSTIJL

Ook toe aan een vernieuwde uitstraling of een hele nieuwe huisstijl? Kom eens langs en laat u verrassen door onze vormgevers!

TASJES

Hoe leuk is het om ‘goodiebags’ te kunnen uitdelen met de kerstborrel. Uiteraard voorzien van huisstijl en natuurlijk een leuke inhoud. Deze tasjes hebben we mogen maken voor Gemeente Hardenberg. Bedankt voor de mooie opdracht!

GEBOORTEKAARTJES

Geboortekaartjes nodig? Kijk naar onze voordelen!

OLBO, intermediair in identiteit

Op zoek naar een nuchter en no-nonsens communicatiebureau waar de deur altijd voor u openstaat? Dan zit u goed bij OLBO in Hardenberg. We helpen u graag met al uw vragen op het gebied van online, print, reclame en identiteit. Maar ook voor uw familiedrukwerk heeft u bij ons veel keuze en regelen we gewoon alles voor u. Goed en snel.

Loop eens bij OLBO binnen en schuif bij ons aan tafel voor een kop koffie!

Van uitgever tot cross-mediaal

Al sinds 1992 is OLBO uw communicatiespecialist in de regio Hardenberg. Van een ambachtelijke drukkerij hebben we ons omgevormd tot moderne studio in communicatie en reclame. We geven vorm, kleur en inhoud aan uw product en boodschap. Onze kracht is de cross-mediale combinatie. Maar ook zijn we uitgever van mooie boeken en ontwerper van familiedrukwerk.

Voor zakelijk en particulier

Onze kennis van alle communicatiemogelijkheden is groot. Niet voor niets werkt OLBO in de wijde regio voor vele zakelijke klanten binnen de overheid, dienstverlening, onderwijs, midden klein bedrijf en industrie. En particulieren vinden ons vooral voor ons ruime en vernieuwende aanbod in familiedrukwerk. Persoonlijk, snel, voor een voordelige prijs, maar vooral met een goed product.

Schuif aan tafel bij OLBO

Uw vraag staat centraal. Met u gaan we samen om tafel en bespreken we de mogelijkheden. Wij geven vorm, kleur en inhoud aan uw product of boodschap, dankzij een allround en betrokken team dat de taal van de klant spreekt. OLBO gaat voor mooie producten qua vormgeving en inhoud. Maar vooral moet het aansluiten bij uw wensen en bijdragen aan uw doelen.

 

Δ

 

Wat maakt en motiveert OLBO?

Wij zien, horen, beleven en creëren van alles: mooie producten, leuke verhalen, prachtige illustraties, effectieve websites of effectieve reclame. Telkens weer anders, maar met als gemene deler een geslaagde samenwerking met onze klanten. Hoe we dat opgepakt hebben, daar laten wij u als Team OLBO graag van meegenieten.

.

 

 

 

.

MAILEN

8 + 5 =

CONTACT

OLBO – intermediair in identiteit

Handelsstraat 60
7772 TR Hardenberg
Postbus 115
7770 AC Hardenberg

0523-266181
info@olbo.nl

 

OPENINGSTIJDEN

 


Maandag t/m vrijdag

8.30 – 17.00 uur