Kijk eens binnen voor indoor reclame

Je kantoor of fabriek is je meest zichtbare visitekaartje. Maak gebruik van het gratis thuisvoordeel dat je daarmee in huis hebt. Denk aan raamreclame en reclamezuilen. OLBO neemt graag de kansen van indoor reclame met u door. We ontwerpen bijvoorbeeld fullcolour prints op alle formaten en alle ondergronden. Een met zorg gemaakt sfeerbeeld versterkt uw boodschap en kan de consument of relatie helpen overtuigen.

Glasharde en transparante raamreclame

Een raam is primair om doorheen te kijken, maar op subtiele en ludieke wijze haal je meer uit je raampartijen. Ramen bieden prima mogelijkheden om uw huisstijl, merknaam of producten te laten zien. Of denk eens aan een mooie slogan of gedicht ter inspiratie. Om meer privacy te realiseren kunnen we ook werken met zandstraalfolie (edged glass). Het aanbrengen van de folie is vakwerk. Het afhalen ervan kan eenvoudig plaatsvinden. Meer zien? Vraag OLBO naar de mogelijkheden.

 

Reclamezuilen in uw pand

Hoe haal je meer uit je pand? Voor de routing in en om uw kantoor of locatie kunt u gebruik maken van aluminium zuilen en reclameborden. Ook geeft een reclamezuil extra uitstraling aan uw pand, bijvoorbeeld door het in uw huisstijl vorm te geven. De bestickering is gemakkelijk te verwijderen of te vervangen. OLBO helpt u graag verder.

Dichtbij de klant met Outdoor reclame

Idealiter ben je als ondernemer daar waar je klant is. Wat is er dan meer geschikt om je boodschap te laten zien of horen dan buiten op straat in de publieke ruimte. Die buitenkans biedt OLBO u met onze outdoor reclamemogelijkheden. Denk eens aan fullcolour gevelreclame, reclamezuilen, spandoeken en autoreclame.

Gevelreclame nodigt uit

Hoe onderscheidt u zich met uw kantoorpand of productielocatie van de concurrent? Door gevelreclame toe te passen, valt u meer op en herkennen mensen uw bedrijf van verre. Oriënteer u eens bij OLBO voor mooie voorbeelden van gevelreclame op maat.

Reclamezuilen ondersteunen uw boodschap

Reclamezuilen zijn er in allerlei soorten en maten, van verschillende materialen, beplakt of geprint. De kracht van een reclamezuil is dat het een grote attentiewaarde heeft en vanaf meerdere kanten zichtbaar is. OLBO vertelt u graag meer over de veelzijdigheid van dit communicatiemiddel.

Spandoeken blijven hangen

Spandoeken (eventueel in een aluminium frame) zijn een mooie oplossing voor tijdelijke of permanente gevelreclame. Maar ook als voordelig alternatief voor een billboard zijn ze ideaal. Een spandoek in een frame is gemakkelijk te vervangen en daarmee kostentechnisch een aantrekkelijke optie. OLBO regelt de logistiek voor u.

De dynamiek van autoreclame

Op meerdere plaatsen zichtbaar zijn? Kies dan voor belettering van uw auto, bus of vrachtwagen. OLBO kan voor u meerdere ontwerpen maken en hiervan een goed visueel beeld laten zien. Dat geeft u een duidelijk beeld van het uiteindelijke resultaat. Uiteraard zorgen wij er voor dat het eindresultaat op professionele wijze gerealiseerd wordt.