Maak je eigen unieke kaart

Een geboortekaartje, huwelijkskaart of rouwkaart? Familiedrukwerk is een specialiteit van ons. Kom langs bij OLBO in Hardenberg en we helpen u graag verder. Bekijk onze demo-boeken of kijk eens op onze website naar de variatie aan kaarten. De mogelijkheden van onze OLBO-collectie zijn legio. Met als resultaat uw eigen unieke kaart.

Bekijk onze OLBO-collectie

Wij hebben een eigen OLBO-collectie met geboorte- en huwelijkskaarten. Het grote voordeel daarvan is dat we alles aan uw wensen kunnen aanpassen. Met formaat, lettertype, kleur en beeld. Ook hebben wij altijd de juiste maat enveloppen op voorraad.

>> Bekijk onze OLBO-collectie

 

Stel je eigen ontwerp samen

Heeft u al een idee, foto of tekening die u graag wilt gebruiken op uw kaart? Kom gerust eens langs, zodat we met u kunnen overleggen wat de mogelijkheden zijn. Het is tenslotte een persoonlijk moment in uw leven; daar hoort een kaart bij die bij u en bij dat moment past.

Meer keuze via onze leveranciers

Ook bij onze leveranciers kunt u de kaarten op de website bekijken. Eventueel kunt u ze online bestellen via OLBO. Dat is gemakkelijk en scheelt u veel tijd! Klik hiervoor op een van de onderstaande buttons. 

Belarto
Familycards
Regalb
Buromac
Alacarte