Druk en print, vertrouwd bij OLBO

Wat is er mooier dan een strak fullcolour magazine, een mooi gebonden boek of fraaie persoonlijke mailing? OLBO verzorgt op deskundige wijze deze innovatieve technieken met ambachtelijke passie. En dankzij ons professionele netwerk in de regio kunnen we vaak op korte termijn voor u een mooi magazine, boek of mailing regelen: voordelig, snel en goed.

Druk is uw en
ons visitekaartje

Drukwerk is nog steeds onmisbaar, ook in een digitalere wereld. Drukwerk en papier geven immers gevoel en beleving. Bij het maken van mooi drukwerk draait het om ervaring, de juiste machines en papiersoorten. Alleen daarmee is de kwaliteit te behalen die OLBO u levert. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een fullcolour brochure, afgewerkt met laminaat en spot-vernis, of een visitekaartje in zwart/wit. Uw drukwerk is zeker ook ons visitekaartje.

Piekfijne print
dankzij OLBO

Kwaliteit staat voorop, maar snelheid vinden veel bedrijven ook belangrijk. Kies dan voor digitaal drukken. Het is sneller en flexibeler dan het drukken via de offset persen. Een groot voordeel van digitaal drukwerk is dat het in kleine oplages afgedrukt kan worden en dan voordelig is qua prijs. Moet uw promotiemateriaal er piekfijn uitzien? OLBO regelt het voor u. Alle afwerking en nazorg doen we in eigen huis.