Een fijne samenwerking is ontstaan tussen Olbo en Uitvaartonderneming ‘Ilya Uitvaartzorg’, werkzaam in de regio Salland. De manier van werken van Uitvaartverzorger Erik Janssen is te omschrijven als eigentijds en toegankelijk, iets wat je duidelijk terugziet in zijn frisse en moderne huisstijl.

Deze unieke uitstraling is op veel manieren toepasbaar. Zo hebben we al veel verschillende dingen voor hem mogen verzorgen; visitekaartjes, posters, brochures, folders, stickers, advertenties, notitieblokjes en een roll-up banner.

Goed kunnen luisteren en tussen de regels doorlezen is wat ons beiden goed maakt in ons werk. Erik past dit op zijn manier toe bij de uitvaarten die hij verzorgt en wij kunnen hem op onze beurt ondersteunen door zijn identiteit te vertalen naar goed drukwerk en opvallende reclame.

Klik op de afbeelding voor vergroting.