Stoepborden voor Moederdag, de Giro d’Italia en de E-Bike Opstapdag! Scholten Fietsgoed, een sportieve fietswinkel met 3 filialen in en rondom Zwolle, springt hier zoals altijd weer goed op in met leuke aanbiedingen. 

Allereerst zijn voor deze acties stoepbordposters gemaakt. Deze posters op straat vallen goed op en in combinatie met de sportieve aanbieding lokken ze klanten naar binnen. Elks hebben de posters een totaal andere uitstraling en zijn ze uniek, maar je ziet in één oogopslag dat het bij Scholten Fietsgoed hoort. Dit maakt de huisstijl van deze fietswinkel zo sterk.  

Klik hier voor meer informatie

De poster van de Moederdagactie staat ook als advertentie in de Zwolse krant ‘De Swollenaer’. En flyers van de E-Bike Opstapdag zijn ook verspreid in het hele gebied van Zwolle-Zuid, wat 14.000 huishoudens telt. Zo bereikt Scholten Fietsgoed dus erg veel mensen met hun reclame.
 

Klik op de afbeelding voor vergroting.