02 | 03 | 2017

Ongeveer twee maanden geleden werden we benaderd door Tielbeke, een succesvol logistiek dienstverlener in Lemelerveld. 4 maart aanstaande organiseren zij een inspiratiedag waar van alles te beleven is, unieke workshops, spinning clinics onder begeleiding van Leontien van Moorsel, kookworkshops, rijlessen en ga zo maar door.

Aan Olbo de vraag of wij zouden kunnen helpen met de reclame en uitstraling rondom deze dag.

lees meer

We hebben ons hier gelijk volledig op gestort en hebben drie totaal verschillende ideeën gepitcht, allen met een eigen idee van de dag en wat het zou moeten uitstralen. Samen met Tielbeke hebben we vanuit onze ideeën een volledige campagne opgezet.

Zo hebben we diverse flyers en posters ontworpen en gedrukt, bewegwijzering voor op de dag zelf verzorgt, een ontwerp voor een te bedrukken bus gemaakt, grote stickers voor op vrachtwagens, een plattegrond ontworpen die je wegwijs maakt over het grote terrein van Tielbeke op 4 maart en tot slot nog een grote beurswand die op de dag zelf gepresenteerd zal staan.

Kortom, een onzettend leuk project met een mooi eindresultaat. We wensen iedereen die op deze inspiratiedag aanwezig zal zijn een fijne dag met veel nieuwe impressies, inspiratie en ideeën. Ook Tielbeke zelf wensen we een succesvolle dag en vooral veel plezier.

Klik op de afbeelding voor vergroting.